€ 59

Cursul Platforma Homestyler pentru casa ta la doar 20 Euro

În acest curs o să învățăm împreună să punem bazele Homestyler în mai puțin de 5 ore, pentru ca tu să ai o imagine de ansamblu a locuinței tale înainte de a o amenaja sau chiar cumpăra.  

Structura cursului este urmatoarea:

 1. Introducere
 2. Contul tău Homestyler
 3. Transformăm planul din 2D în 3D și discutăm primii pași atunci când amenajezi o locuința
 4. Bucătăria - planificarea spațiului și customizarea mobilierului.
 5. Livingul și biroul - cum definim și separăm spațiile.
 6. Holul.
 7. Dormitorul - confort și armonie.
 8. Baia - trucuri pentru a mări vizual spațiul.
 9. Randări.
 10. Importanța iluminatului.
 11. Descarcă imaginile și bucura-te de rezultat.

Acest curs te va ajuta sa economisești timp și bani, astfel:

1. Nu o sa mai ai nevoie de un designer de interior. Vei putea sa modifici amenajarea casei tale de câte ori dorești, până ajungi la rezultatul dorit. De la parchet, tapet, culoarea pereților sau mobilier, totul este customizabil, astfel încât toate elementele să fie pe gustul tau.

2. Iți vei ști nevoia de iluminat (poziționare, număr de corpuri de iluminat) la timp. Fără umbre pe spațiul de lucru, și fără modificări costisitoare la final.

3. Scapă de returul produselor. Nu vei mai avea problema spațiului, în program putem să modificăm și dimensiunile mobilierului, astfel încât ne vom da seama din timp daca spațiul va fi prea încărcat.

4. La finalul cursului, găsești partenerii noștri, care oferă reduceri la mobilier, decorațiuni și finisaje, la cumpărarea acestora cu ajutorul Honey, studio de design interior.